Duty free «по-денеерівськи»: оперативники Держприкордонслужби викрили бізнес бойовиків, які збувають контрабанду, завезену з Росії

НАЗАД
04 березня 2018 09:27

Громадяни, які намагаються провезти сигарети через лінію зіткнення у великій кількості, зустрічаються нерідко. Нещодавно привернула увагу оперативників Донецько-Луганського управління і пара, яка намагалася дати хабара прикордонникам напередодні, аби все

Громадяни, які намагаються провезти сигарети через лінію зіткнення у великій кількості, зустрічаються нерідко.

Нещодавно привернула увагу оперативників Донецько-Луганського управління і пара, яка намагалася дати хабара прикордонникам напередодні, аби все ж провезти тютюновий крам до місця призначення. 

Оперативники отримали інформацію, що це не просто «одноразова акція», а налагоджений бізнес між тимчасово окупованою і вільною від незаконних збройних формувань Україною. Продаж тютюнових виробів здійснюється в магазині безмитної торгівлі «Duty free», який знаходиться між КПВВ «Оленівка» (контрольований НЗФ) та нульовим блокпостом так званої «ДНР». Тобто знаходиться цей магазин на тимчасово непідконтрольній українській владі території України та діє незаконно, очевидно керуючись фейковими законами фейкової «республіки». Хоча, цікаво те, що торгують сепаратисти сигаретами аж ніяк не фейкової «республіки», а, судячи з маркування - якраз «братської» країни, що добре видно по вказаній країні-виробнику на упаковках. А отже, це ніщо інше, як контрабанда, завезена з Росії.

Продаж тютюнових виробів здійснюється від одного блока (10 пачок) на одну особу. Завезення сигарет в магазин безмитної торгівлі проводиться декілька разів на місяць. 

А отже, деякі громадяни, які намагаються провезти сигарети через КПВВ не просто намагаються налагодити свій малий нелегальний бізнес, а ще й сприяють бізнесу окупанта, який напряму пов'язаний зі збуванням тютюнових виробів країни-агресора. 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси