Дружба з першого погляду

НАЗАД
19 квiтня 2021 16:41

Якщо попросити будь-кого назвати найкращого друга людини, то більшість назвуть собаку.

Для прикордонників собаки теж стали вірними друзями та надійними напарниками у службі. Без цих чотирилапих помічників сьогодні не обходиться жоден підрозділ охорони кордону.

Знайшов свого вірного друга і прикордонник Любомир. Він вирішив стати кінологом та охороняти кордон в парі з чотирилапим напарником, яким став лабрадор Хан.

«Коли я вперше його побачив, я відразу зрозумів, що це саме той чотирилапий друг, про якого я мріяв. Хан надзвичайно добрий, спокійний, товариський та життєрадісний. Його очі завжди світяться любов’ю і відданістю», - ділиться кінолог.

У Кінологічний навчальний центр Держприкордонслужби ця пара приїхала з Чернівецького прикордонного загону. Разом вони проходять курс навчання з пошуку наркотичних речовин.

«Я виріс у родині прикордонників. Охороняти кордон – це почесна та відповідальна справа для мене. Я вирішив стати на захист державних рубежів разом з чотирилапим напарником, адже з дитинства мріяв бути кінологом, - розповів Любомир.

Тож, аби стати справжніми фахівцями своєї справи, Любомир та його чотирилапий напарник постійно займаються та вдосконалюють свої навики. Шукати заборонене навчаються і вдень, і вночі, у будь-яких умовах, щоб по завершенню навчання разом охороняти державні рубежі та боротися з протиправною діяльністю.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси