Довіра громадян до Держприкордонслужби зросла на 10%

НАЗАД
17 вересня 2019 14:29

За рівнем довіри, за загальним дослідженням Центру Разумкова, Державна прикордонна служба опинилася між Церквою та Урядом країни.

Загалом соціологи Центру Разумкова зафіксували зростання рівня довіри громадян до органів системи МВС. Це спостерігається протягом трьох останніх років. І якщо рівень довіри до патрульних поліцейських стабільний, то у інших правоохоронців системи МВС динамічно росте.

Як показує проведене дослідження, у порівнянні з лютим 2019 року, довіра до Державної прикордонної служби України з боку громадян зросла на 10% та складає  63%.

Найбільшу з органів системи МВС довіру громадян – 64%, має Державна служба України з надзвичайних ситуацій. Рівень довіри до рятувальників збільшився на 3% у порівнянні з попереднім опитуванням. Крім того, високу довіру опитані висловили Національній гвардії України – 64% (на 14% більше). Національній поліції України довіряють 51% опитаних, що на 13,2% більше, ніж декілька місяців тому. Патрульній поліції України довіряють 45% українців. Рівень довіри зріс на 4,6%.

Заначимо, що загальнонаціональне дослідження проводилося у період із 6 по 11 вересня 2019 року в усіх регіонах України, за винятком Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей. Всього опитано 2018 респондентів віком від 18 років.   

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси