Донеччина та Луганщина: як прикордонники б‘ють ворога на передовій

НАЗАД
20 березня 2023 17:40

Протягом доби бійці Держприкордонслужби відбили низку атак ворога на Донеччині та ліквідували групу загарбників у межах Луганщини.

Дві штурмові атаки ворожих сил прийшлися на опорні пункти прикордонників у Бахмуті. Упродовж ночі обстрілами з артилерії та танків противник зруйнував частину фортифікаційних споруд. Й вже удень «вагнерівці» спробували організувати прорив на цьому напрямку, проте подолати рубіж не змогли. У стрілецькому бою загін найманців зупинили охоронці кордонів.

Ще один напад українські оборонці локалізували на іншому напрямку у Донецькій області. У цій місцевості бій був короткочасним, оскільки прикордонники-мінометники «розсіяли» десяток штурмовиків на етапі зосередження для атаки.

А на Луганщині розрахунок станкового гранатомета прикордонного підрозділу вразив групу ворожої піхоти. Вогонь скорегували оператори БПЛА, які й помітили рух стрілецького відділення окупантів в бік лінії зіткнення. Щонайменше четверо російських зайд так і залишилися у лісосмузі, якою хотіли дістатись до лінії зіткнення.

За орієнтовними даними від вогневого ураження підрозділів Держприкордонслужби ворог втратив 17 осіб - 6 вбитими та 11 пораненими.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси