До морських прикордонників завітали перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко та народний депутат України Ірина Фріз

НАЗАД
19 травня 2018 09:28

За вагомий внесок у справу захисту інтересів держави на кордоні, самовідданість і високий професіоналізм Іриною Геращенко вручено нагороди Верховної Ради України п'ятьом військовослужбовцям загону.

В Одеський загін морської охорони Південного регіонального управління Держприкордонслужби завітала перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко з народним депутатом України Іриною Фріз з нагоди заохочення моряків-прикордонників почесними відзнаками Верховної Ради України.

Ірина Геращенко привітала персонал загону з Днем прикордонника, який святкували 30 квітня. Вона висловила свою повагу та подяку захисникам морських кордонів України.

Варто нагадати, що наприкінці 2016 та 2017 року особовий склад загону приймав участь в затриманні суден-порушників «Sky Moon» та «Whisper». Прикордонні операції проходили в складних та небезпечних умовах, умовах обмеженої видимості, відкритої агресивної поведінки членів екіпажу іноземних суден. В результаті високого професіоналізму, вмілих дій моряків-прикордонників завдання виконано успішно, затримано порушників законодавства України.

За вагомий внесок у справу захисту інтересів держави на кордоні, самовідданість і високий професіоналізм виявлені під час виконання військового обов’язку Іриною Геращенко вручено нагороди Верховної Ради України п’ятьом військовослужбовцям загону.

Під час заходів вшановано пам’ять загиблим капітан-лейтенанту Денису Петухову та старшому матросу Євгену Колісниченко.

На завершенні свого візиту Ірина Геращенко та Ірина Фріз відвідали катер морської охорони «Балаклава».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси