Ділимося досвідом: група експертів Прикордонної поліції Болгарії вивчала роботу українських прикордонників

НАЗАД
12 грудня 2019 15:48

У рамках Плану розвитку співробітництва між Державною прикордонною службою України та Головним Директоратом Прикордонної поліції МВС Республіки Болгарія на 2019-2020 роки, відбувся триденний робочий візит офіцерів Прикордонної поліції Болгарії до України

Зокрема, до Ізмаїльського прикордонного загону прибули представники регіональних управлінь Кюстенділ та Благоєвград, які знаходяться на кордоні з Грецією та Сербією, для обміну досвідом зі здійснення прикордонного контролю, а також у сфері виявлення та протидії протиправній діяльності на кордоні.

В ході візиту експертам Прикордонної поліції Болгарії презентовано особливості організації прикордонного контролю у пунктах пропуску на ділянці Ізмаїльського загону. Болгарські колеги мали змогу практично ознайомитися з організацією служби у спільних пунктах пропуску «Рені» та «Паланка», а також відвідати майбутній пункт пропуску «Орлівка».

Одночасно до Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» прибули офіцери Прикордонної поліції Болгарії, які очолюють зміни прикордонних нарядів у міжнародних аеропортах «Бургас» та «Варна», що у Болгарії. Метою візиту був обмін досвідом у сфері організації та здійснення прикордонного контролю у аеропортах. Упродовж трьох днів експерти працювали у міжнародних аеропортах «Бориспіль» та «Київ (Жуляни)», де мали змогу ознайомитися з усіма особливостями організації служби, перевірки паспортних документів, проведення заходів контролю другої лінії, а також застосування технічних засобів прикордонного контролю.

Окремим пунктом програми перебування став візит до Головного експертно-криміналістичного центру Державної прикордонної служби України, в ході якого іноземні гості ознайомилися з технічними можливостями та методиками експертного дослідження документів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси