Держприкордонслужба забезпечує безперервне функціонування пунктів пропуску та КПВВ

НАЗАД
01 березня 2018 11:20

Складні погодні умови – сильні пориви вітру та снігопади, які прийшли в Україну у перший день весни, можуть призвести до ускладнення руху транспортних засобів через пункти пропуску та контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування та адмінмежі

Складні погодні умови  – сильні пориви вітру та снігопади, які прийшли в Україну у перший день весни, можуть призвести до ускладнення руху транспортних засобів через пункти пропуску та контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування та адмінмежі з ТОТ АР Крим.

На даний час пункти пропуску на кордоні та контрольні пункти в’їзду-виїзду працюють в штатному режимі. В той же час, за наявною інформацією через ожеледицю ускладнений під’їзд до контрольного пункту в’їзду-виїзду «Чонгар», а у зв’язку з великим сніговим покровом в пункті пропуску «Залізничне» (Одеська обл.) здійснюється лише пропуск у пішому порядку. Крім того, на напрямку пункту пропуску «Маяки», що на кордоні з Молдовою, через закриття проїзду на даному напрямку співробітники Нацполіції обмежують рух усіх автотранспортних засобів і розвертають їх у зворотному напрямку. Також на Одещині неможливий проїзд до пунктів пропуску «Лісне», «Серпневе», «Малоярославець».

Державна прикордонна служба України звертається до всіх громадян, хто планує перетинати кордон через автомобільні пункти пропуску, відслідковувати ситуацію і у разі можливості утримуватися від поїздок.

Варто додати, що через погодні умови Держприкордонслужбою прийматимуться окремі рішення щодо організації несення служби, а також постійно відбувається взаємодія з підрозділами ДСНС, фіскальної служби та місцевими органами влади щодо обміну інформацією і  планів реагування на надзвичайні ситуації. Прикордонники готові до здійснення прикордонного контролю та пропуску громадян і транспортних засобів у разі погіршення погодних умов. Весь персонал забезпечений теплими речами, створені запаси необхідних речей і матеріалів для безперервного функціонування пунктів пропуску та КПВВ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси