Держприкордонслужба вшанувала прикордонників, які загинули на Сході країни у вересні 2014 року

НАЗАД
09 вересня 2019 15:21

Сьогодні 5-та річниця загибелі героїв-прикордонників Олександра Максименка, Юрія Лук'янцева та В'ячеслава Кузнєцова.

В смт Біловодськ, що на Луганщині, пам'ять полеглих вшанували прикордонники, батьки загиблих, представники місцевих органів влади та військового комісаріату.

9 вересня 2014 року під час виїзду для прикриття лінії державного кордону України в районі с. Нижньобараниківка автомобіль з прикордонним нарядом у складі Олександр Максименко, Юрій Лук'янцев та В'ячеслав Кузнєцов підірвався на ворожому фугасі. Військовослужбовці загинули на місці.

Звертаючись до присутніх начальник Луганського прикордонного загону полковник Олександр Мартинюк наголосив: «Історія кожного з прикордонників, які воювали та воюють – це історія мужності та самопосвяти в ім’я спільної перемоги над агресором. Пам'ять про загиблих героїв завжди буде жити у наших серцях».

Після промов присутні вшанували пам'ять полеглих та усіх, хто поклав своє життя за Україну хвилиною мовчання.

За особисту мужність і героїзм виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України капітан Максименко Олександр Олександрович, прапорщик Лук'янцев Юрій Олександрович та старшина Кузнєцов В'ячеслав Михайлович нагороджені орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси