Держприкордонслужба України висловлює глибокі співчуття сім’ям загиблих в Луганській області прикордонників

НАЗАД
29 вересня 2017 14:53

Вчора в Луганській області трагічно загинули 2 військовослужбовці Держприкордонслужби, які проходили службу у відділі прикордонної служби «Станично-Луганське». Прикордонники підірвались на невідомому вибуховому пристрої під час несення служби неподалік на

Вчора в Луганській області трагічно загинули 2 військовослужбовці Держприкордонслужби, які проходили службу у відділі прикордонної служби «Станично-Луганське». Прикордонники підірвались на невідомому вибуховому пристрої під час несення служби неподалік населеного пункту Ільїнка, що за 1 км від кордону з Росією. Від отриманих поранень військовослужбовці загинули на місці.

Захищаючи рідну землю загинули старший прапорщик Дмитро Деде та старшина Сергій Гувір.

Обидва прикордонники родом з Одеської області. В районі проведення АТО службу несли з осені минулого року, а до цього обіймали посади в підрозділах Південного регіонального управління прикордонного відомства.

Внаслідок російської агресії синів втратили батьки, чоловіків дружини, а без батьків залишились маленькі діти.

Державна прикордонна служба України висловлює глибокі співчуття сім’ям загиблих прикордонників.

З метою об’єктивного вивчення всіх обставин цієї трагічної події поінформовано військову прокуратуру АТО, штаб АТО, Нацполіцію, СБУ та ОБСЄ.

В даний час оперативно-слідчою групою попередньо встановлено, що підрив прикордонного наряду відбувся на фугасі на розтяжці, зокрема виявлені елементи детонатору, розтяжки, міни. Подію внесено в ЄРДР за ч. 3 ст. 258 ККУ (Терористичний акт). Подальші заходи тривають.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси