Держприкордонслужба України ще раз нагадує іноземцям про порядок перетину адмінмежі з ТОТУ АР Крим

НАЗАД
06 вересня 2016 11:10

Нагадуємо, що іноземці та особи без громадянства можуть перетинати адміністративну межу за паспортним документом та спеціальним дозволом, виданим...

Державна прикордонна служба України звертає увагу іноземних громадян, що Постановою Кабінету Міністрів України від 4 червня 2015 року № 367 в’їзд на тимчасово окуповану територію України АР Крим та виїзд з неї здійснюється через контрольні пункти в’їзду-виїзду «Каланчак», «Чаплинка» та «Чонгар».

Усі пункти пропуску, що діяли на території АР Крим до окупації,  на даний час тимчасово закриті.

Нагадуємо, що іноземці та особи без громадянства можуть перетинати адміністративну межу за паспортним документом та спеціальним дозволом, виданим територіальним органом Державної міграційної служби України і лише через діючі вищевказані контрольні пункти в’їзду-виїзду.

Крім того, зауважуємо, що іноземці, які потрапили на окуповану територію через закриті пункти пропуски та в подальшому прямують на материкову частину України, пропускатись не будуть. У разі порушення  чинного законодавства України - їм може бути заборонено в’їзд в Україну на 3 роки.

Загалом тільки протягом 2016 року прикордонники Азово-Чорноморського регіонального управління відмовили у пропуску через адміністративну межу 1355 іноземцям, а також заборонили в’їзд майже 500 громадянам інших країн за порушення чинного законодавства України.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси