Державна прикордонна служба акцентує увагу подорожуючих відповідально ставитись до поїздок за межі країни

НАЗАД
02 сiчня 2018 12:23

Загалом тільки за дві минулі доби співробітники Державної прикордонної служби України забезпечили пропуск понад 270 тисяч громадян та близько 60 тисяч транспортних засобів.

Напередодні та в перші дні нового року співробітники Держприкордонслужби в межах компетенції забезпечили усім подорожуючим максимально комфортні умови перетину кордону. З цією метою було ініційовано та проведено низку заходів, в тому числі у взаємодії із органами місцевого самоврядування та Національною поліцією. Значна увага була приділена забезпеченню безбеки громадян та функціонуванню пунктів пропуску, що розташовані на державному кордоні України.

Щоб мінімізувати для подорожуючих можливі незручності під час перетину кордону та зменшити накопичення автомобілів на кордоні, на цей період прикордонники посилили склад змін прикордонних нарядів, облаштували додаткові робочі місця та використовували розмежувальні смуги руху для автомобілів. Також активно використовується система завчасного інформування про організовані туристичні групи тощо. 

Загалом тільки за дві минулі доби співробітники Державної прикордонної служби України забезпечили пропуск понад 270 тисяч громадян та близько 60 тисяч транспортних засобів.

Крім того, в результаті проведених перевірочних заходів на кордоні протягом 31 грудня та 1 січня було припинено майже 150 правопорушень з прикордонних питань та виявлено майже 120 осіб з порушеннями правил перебування в Україні і транзитного проїзду через нашу територію. За дві доби було відмовлено у пропуску через державний кордон близько 100 особам, в переважній більшості яких були не належним чином оформлені документи.

Державна прикордонна служба ще раз акцентує увагу подорожуючих - відповідально ставитись до підготовки необхідних документів перед поїздкою за кордон, особливо з дітьми. Про порядок та особливості перетинання кордону різними категоріями громадян, адреси електронних скриньок для попереднього інформування про організовані туристичні групи чи інше ви можете отримати необхідну інформацію на веб-сайті Державної прикордонної служби України за посиланням: http://www.dpsu.gov.ua, на наших сторінках в мережі «Фейсбук», а також за телефоном гарячої лінії: (044) 527-63-63.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси