Дембелю-артилеристу та далекобійнику з георгіївською стрічкою «вказали на двері»

НАЗАД
26 листопада 2019 12:30

Учора на Вінниччині двійко іноземців через надмірну любов до військової та військово-пропагандистської атрибутики «русского мира» мали проблеми на кордоні.

Під час перевірки у пункті пропуску «Могилів-Подільський - Отач» мікроавтобуса «Фольксваген» в одного з пасажирів виявили цікавий «джентльменський набір». Росіянин 1990 року народження віз у коробці різне радіотехнічне начиння: дві радіостанції «Kenwood», 4 антени, 13 флеш-носіїв та дев’ять сім-карт різних мобільних операторів,  а також десять  USB-шнурів і радіоприймач. Ще у нього виявили печатку «Зенітний полк», жетон з написом «ДМБ РФ». Іноземець повідомив, що служив у групі російських військ у Придністров'ї. Для чого їде в Україну, ще й з таким багажем, «дембель» не зміг відповісти. Після взяття пояснень правоохоронцями росіянина повернули назад на територію Молдови.

Також у цьому пункті пропуску не поталанило молдованину. Водій вантажівки «МАН» «прикрасив» кабіну забороненою символікою. На сонцезахисній шторці під лобовим склом він розмістив георгіївську стрічку, виготовлення та пропаганда якої в Україні є адміністративним правопорушенням. Після проведення процесуальних дій співробітниками поліції, прикордонники проставили в паспорт іноземця штамп про заборону в’їзду в Україну на 3 роки, з яким він і виїхав у Молдову.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси