Делегати Королівства Данії відвідали КПВВ на Луганщині

НАЗАД
20 липня 2021 14:27

Представники делегації Королівства Данії ознайомилися з роботою КПВВ «Золоте», що на Луганщині, з тимчасово окупованою територією.

Вчора в район проведення Операції об’єднаних сил із робочим візитом прибули Надзвичайний та Повноважний Посол Королівства Данія в Україні Олє Егберг Міккельсен, аташе з питань оборони при Посольстві Королівства Данія в Україні капітан 1-го рангу Фелікс Еббестад.

Делегати обговорювали питання оборонної та безпекової ситуації у КПВВ.

У супроводі командування ООС та начальника Луганського прикордонного загону полковника Юрія Петріва дипломатичні представники відвідали контрольний пункт в'їзду-виїзду «Золоте», де ознайомилися з порядком функціонування КПВВ та умовами пропуску громадян через лінію розмежування.

«Прикордонники Луганського загону готові у будь-який момент розпочати пропуск громадян через лінію розмежування в обидва боки. Минулого року ми оформили в бік ТОТ трьох осіб та російсько-окупаційні війська не надаючи жодних роз’яснень розвернули громадян у зворотний бік. Сьогодні ми здійснюємо пропуск лише місцевих мешканців, які щоденно перетинають цей КПВВ», - наголосив Юрій Петрович.

Надзвичайний та Повноважний Посол Королівства Данія в Україні Олє Егберг Міккельсен висловив підтримку Україні. Також Олє Егберг Міккельсен зазначив сподівання на швидке повернення окупованих територій України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси