«Chrysler» вартістю у 97 пачок сигарет

НАЗАД
12 липня 2018 10:19

Власник легкового автомобіля «Chrysler» прямуючи через державний кордон вирішив ризикнути та «прихопив» з собою у Словаччину трохи менше сотні пачок сигарет, які він помістив у моторний відсік свого легковика.

Саме таку «знахідку» виявили учора прикордонники Чопського загону в пункті пропуску «Малий Березний», що на Закарпатті, під час огляду транспортного засобу польської реєстрації. Водій, 46-річний волинець, повідомив, що прямує до сусідньої країни у приватних справах.

Відтак, спроба незаконного переміщення через кордон невеликої партії тютюнових виробів коштувала власнику вилученням автомобіля 1999 року випуску.

А у паливний бак автомобіля «Rover» польської реєстрації наш співвітчизник умістив 500 пачок тютюнових виробів. Зазначений товар правоохоронці Львівського загону знайшли у транспортному засобі також 1999 року випуску в пункті пропуску «Устилуг», що на кордоні з Польщею.

Виявлене контрабандне куриво в обох випадках передано працівникам фіскальної служби для здійснення подальших правових дій.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси