Чотирьох нелегальних «туристів» затримали прикордонники цими вихідними

НАЗАД
22 липня 2019 10:29

Порушників, які намагалися незаконно перетнути державний кордон України упродовж доби, затримали співробітники Держприкордонслужби.

Цієї ночі під час перевірки інформації, що надійшла від місцевого мешканця, прикордонники відділу «Лужанка», за допомогою приладу нічного бачення, поблизу кордону виявили невідому особу. Правопорушник саме намагався подолати загороджувальний паркан, аби дістатися Угорщини. Військовослужбовці Мукачівського загону затримали зловмисника, ним виявився 32-річний громадянин Сомалі. Правову оцінку діям чоловіка вже невдовзі визначить суд.

А в Чернівецькій області прикордонники спільно з представниками Національної поліції затримали двох незаконних мігрантів з Гамбії. Так, під вечір суботи неподалік н.п. Велике, Вижницького району, правоохоронці виявили двох іноземців. Чоловіки чимчикували в бік  держрубежу. Незаконні мігранти намагалися дістатися Румунії, минаючи пункти пропуску. Правопорушників виявив спільний наряд, який ніс службу в контрольованому прикордонному районі. Із собою «мандрівники» не мали жодних документів. З їхніх слів стало відомо, що вони вихідці із Західної Африки. Тепер 26 та 28-річні мандрівники знаходяться у пункті тимчасового тримання Чернівецького прикордонного загону до рішення суду.

Крім того, на Львівщині прикордонники затримали іноземця, який вдруге за тиждень намагався потрапити до сусідньої країни в обхід пункту пропуску.

Чоловіка, який прямував до українсько-польського кордону, вчора затримали співробітники Львівського загону неподалік Рава-Руської. Згодом  з’ясувалося, що 33-річного уродженця Іраку, з документом виданого владою Великої Британії, прикордонники відділу «Краківець» Мостиського загону вже затримували за аналогічне правопорушення минулого тижня.

Нелегалу-рецидивісту знову доведеться відповідати за скоєння правопорушення, передбачене ч. 2 ст.204-1 КУпАП. Його подальшу долю також вирішуватиме суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси