Чотирилапі помічники допомогли прикордонникам виявити наркотичні речовини

НАЗАД
11 лютого 2018 13:52

Сьогодні на залізничному вокзалі «Харків - пасажирський» прикордонники разом зі співробітниками Національної поліції у ході патрулювання затримали громадянина України, на якого зреагував службовий собака, натренований на пошук наркотичних речовин.

Прикордонники Харківського, Львівського та Ізмаїльського загонів із залученням службових собак виявили наркотичні речовини.

Сьогодні на залізничному вокзалі «Харків - Пасажирський» прикордонники разом зі співробітниками Національної поліції у ході патрулювання затримали громадянина України, на якого зреагував службовий собака, натренований на пошук наркотичних речовин. В результаті, у зовнішній кишені рюкзака чоловіка було виявлено 300 грамів речовини сіро-зеленого кольору рослинного походження, попередньо-марихуани.

Крім того, минулої доби в пунктах пропуску «Рава-Руська» й «Рені» під час огляду легкових автомобілів «КІА» та «Opel» у кишені дверцят та у відділенні для рукавичок прикордонники із залученням службових собак виявили 20 пігулок з вмістом речовини наркотичної дії та 3 грами речовини рослинного походження. За кермом іномарок перебували громадяни Польщі й Румунії відповідно.

Наразі в усіх випадках наркотичні речовини вилучено та передано разом із власниками співробітникам Національної поліції. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси