Чотири автомобілі з підробленими VIN-кодами та номерами кузовів затримали на кордоні

НАЗАД
18 лютого 2019 11:31

Чотири автомобілі з підробленими VIN-кодами та невідповідними номерами кузовів транспортних засобів виявили минулої доби співробітники Державної прикордонної служби.

Автомобілі, в яких були підроблені VIN-код та номер кузова до двох транспортних засобів марки «ДАФ» 2007 та 2008 років випуску, виявили  в пункті пропуску «Чорноморський/мтп» прикордонники Одеського загону. Іномарками керували громадянин Грузії та громадянин Азербайджану.

А громадянина України, який прямував автомобілем «Ровер» польської реєстрації прикордонники Луцького загону зупинили в пункті пропуску «Ягодин». В іномарці також виявлено механічне пошкодження VIN-кода автомобіля.   

Крім того, прикордонники Могилів-Подільського загону у пункті пропуску «Могилів-Подільський» виявили невідповідність номера кузова вантажного автомобіля «Сканія» 2000 року випуску  з даними, зазначеними в реєстраційних документах. Іномаркою керував громадянин Білорусі.    

До Нацполіції по виявлених правопорушеннях направлено повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінальних правопорушень, передбачених ст.290 КК України (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) та про адміністративні правопорушення за ст.121-1 КУпАП (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси