Чоловіки з різних регіонів України їдуть на Закарпаття, аби випробувати на собі водну стихію

НАЗАД
27 лютого 2023 16:31

Впродовж минулої доби прикордонники Мукачівського загону зупинили на державному кордоні 10 чоловіків призовного віку, які мали наміри залишити територію України.

Так прикордонники відділу «Ділове» затримали 5 чоловіків, які, окрім коштів та закордонних паспортів, мали з собою гідрокостюми та рятувальні жилети. Двоє мешканців Дніпропетровщини, киянин, один мешканець Луганщини та один – Запоріжжя мали намір перепливти на румунський берег Тиси, незважаючи на низьку температуру води та непоодинокі випадки загибелі їх попередників.

Ще двох плавців – відчайдухів затримали прикордонники відділу «Вилок». Подолати річкову ділянку кордону з Угорщиною гумовим човном планували двоє закарпатців. Зустріч із прикордонниками не входила у плани правопорушників, проте саме вони зруйнували плани веслувальників.

Інших двох закарпатців та одного мешканця Кременчука затримали прикордонники відділення «Хижа». Чоловіки намагались незаконно перетнути українсько-румунську ділянку кордону суходолом, але вони також не змогли залишитися непоміченими для прикордонного наряду.

Загалом впродовж минулого тижня прикордонники Мукачівського загону припинили більше 30 спроб порушення держрубежу, у результаті чого були затримані 44 порушники кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси