Черговому організатору незаконного референдуму на Луганщині повідомлено про підозру

НАЗАД
27 жовтня 2020 10:24

Прикордонники встановили причетного до проведення на Луганщині псевдореферендуму, організованого антиукраїнськими силами у 2014 році.

Оперативні співробітники Луганського прикордонного загону імені Героя України полковника Євгена Пікуса ініціювали досудове розслідування стосовно українця.

Правоохоронці встановили, що чоловік причетний до організації роботи так званої «виборчої дільниці» в одному із населених пунктів у Станично-Луганському районі. Імітований плебісцит проросійські бойовики використали як один із приводів для окупації частини української території. Днями слідчий СБУ, за результатами проведення досудового розслідування оголосив підозру зазначеному громадянину України у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 110 КК України (Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України).

Варто зазначити, що протягом 2020 року оперативними співробітниками Луганського прикордонного загону викрито 21 особу, яка брала участь в організації та проведенні незаконного референдуму на території Луганщини.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси