Через негоду на півдні України кілька пунктів пропуску тимчасово припиняли роботу

НАЗАД
06 лютого 2020 12:10

У результаті складних погодних умов, на українсько-молдовському кордоні ускладнилась робота кількох пунктів пропуску для автомобільного сполучення, що в Одеській області.

Через великі перемети ускладнені під’їзди до дороги, котра веде до пунктів пропуску «Нові Трояни» та «Залізничне». У пункті пропуску «Табаки» тимчасово не здійснювались пропускні операції у зв’язку із аварією на лінії електропередач. Автотранспорт прикордонники перенаправляли до пункту пропуску  «Виноградівка». Також зазначимо, що дорога між українським пунктом пропуску «Виноградівка» та молдовським «Вулканешти» має значний сніговий покрив.

Наразі прикордонниками Ізмаїльського загону надано допомогу людям, які перебували у  трьох легкових автомобілях, що застрягли у переметах між цими пунктами пропуску.

Керівництво відділу прикордонної служби «Болград» звернулось до органів місцевої влади, щодо розчищення доріг міжнародного значення.

У міжнародному пункті пропуску «Рені» тимчасово не здійснюються пропускні операції у зв’язку із аварією на лінії електропередач, автотранспорт перенаправляється до міждержавного пункту пропуску «Долинське».

Державна прикордонна служба України рекомендує громадянам під час планування поїздок за кордон зважати на погодні умови та обирати найбільш зручні пункти пропуску.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси