Близько 250 майбутніх молодших інспекторів прикордонної служби прибули на кордон для стажування

НАЗАД
22 травня 2020 08:47

Майже 250 курсантів, які близько двох місяців навчалися в Головному центрі підготовки особового складу, нині здобувають практичні навички на кордоні.

Зокрема військовослужбовці-слухачі Центру підготовки молодших інспекторів Головного центру, які навчаються за програмою підготовки молодший інспектор прикордонної служби 2 категорії, перебувають на стажування в більш ніж двадцяти органах охорони державного кордону.

Під час проходження стажування майбутні випускники Головного центру отримують практичний досвід несення служби в різних прикордонних нарядах, мають змогу тренуватись у перевірці документів, огляді транспортних засобів, організовують контроль за режимом, а також вдосконалюють навички застосування технічних засобів та освоюють технології прикордонного контролю в пунктах пропуску через державний кордон.

Згодом, після захисту стажування, у слухачів заплановане дистанційне навчання, а в серпні - випускні іспити.

Отриманий досвід службової діяльності надасть можливість військовослужбовцям в подальшому максимально використовувати набуті знання, адаптувати їх до умов служби на ділянках відповідальності та ефективно виконувати посадові обов’язки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси