Біля кордону з Румунією прикордонники виявили мотодельтаплан та вантажівку, якими ймовірно здійснювали протиправну діяльність

НАЗАД
19 вересня 2018 12:08

Політ літального апарату по шуму двигуна виявили біля кордону з Румунією сьогодні вночі прикордонники відділу «Мамалига» Чернівецького загону.

Проінформувавши взаємодіючі підрозділи та суміжну сторону прикордонники Чернівецького загону розпочали спільно з військовослужбовцями оперативних підрозділів Держприкордонслужби термінові пошуки ймовірних порушників.

Вже невдовзі, в результаті проведення організованих заходів, на околиці с.Припруття, що за 10 км від кордону, правоохоронці помітили у нічній темряві осіб, біля яких знаходився мотодельтаплан та вантажний автомобіль «IVECO». Щоб затримати порушників, які знаходились на значній відстані, прикордонники здійснили попереджувальні постріли вгору. Однак особи вдались до втечі. Наразі їх пошуки тривають.

Щодо виявленого правопорушення направлено повідомлення представникам Нацполіції та СБУ.  Зараз тривають невідкладні  спільні оперативні та слідчі дії.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси