Біля кордону з Росією затримали українця з партією товарів

НАЗАД
14 сiчня 2019 10:08

Партію товарів народного споживання, яку намагався перемістити через кордон в Україну наш співвітчизник, виявили учора вночі військовослужбовці відділу «Мілове» Луганського загону.

Правоохоронці отримали напередодні оперативну інформацію про спробу незаконного переміщення товарів через кордон. До місця ймовірного правопорушення висунувся прикордонний наряд. В результаті, на відстані близько 30 м від лінії кордону, на напрямку російського н.п. Тарасово-Міловське та українського  Олексіївка затримано місцевого жителя, громадянина України. Він  намагався перемістити  з Росії на територію України  12 автомобільних радіаторів та 9 коробок із жіночим взуттям.

Правопорушника затримано, товар, сума оцінки якого складає близько 40 тисяч гривень,  передано представникам ДФС.  Транспортний засіб «Таврія», на якому чоловік планував перемістити товар в тил України, вилучено співробітниками Національної поліції. Також на громадянина України складено адміністративні документи за спробу порушення державного кордону, справу передано до суду.   

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси