Біля кордону з Білоруссю троє браконьєрів незаконним шляхом вполювали бобрів та виловили рибу

НАЗАД
13 сiчня 2020 13:57

Сьогодні вночі прикордонники Чернігівського загону на березі р. Дніпро затримали трьох браконьєрів, які виловлювали рибу незаконним способом та вполювали двох бобрів.

Правоохоронці отримали інформацію від місцевих жителів про знаходження невідомих осіб в прикордонні, які, ймовірно, здійснюють незаконний промисел. До вказаного місця одразу вибула група реагування прикордонників від відділу «Дніпровське». На березі р. Дніпро, неподалік українсько-білоруського кордону, наряд помітив трьох чоловіків та металевий моторний човен. Під час перевірки виявилося, що двоє жителів Славутича та чернігівець забороненим знаряддям лову – електрофішером, здійснювали вилов риби. У човні охоронці кордону також знайшли дві мисливські рушниці з документами. Крім того в плавзасобі знаходились два бобри, впольованих теж незаконно.

По даному факту прикордонники повідомили компетентні правоохоронні органи. Мисливську зброю, а також незаконний улов та «трофеї» браконьєрів правоохоронці вилучили. Наразі чоловікам загрожує кримінальна відповідальність за вчинення злочинів, передбачених ст. 248 «Незаконне полювання» та ст. 249 «Незаконне заняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом» ККУ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси