Біля кордону члени громадського формування допомогли виявити двох іноземців

НАЗАД
09 серпня 2019 11:33

На Львівщині прикордонники разом з членами громадського формування з охорони державного кордону затримали двох громадян Пакистану.

Про невідомих, які прибули у прикордоння, військовослужбовці відділу «Сянки», що охороняє частину гірської ділянки українсько-польського кордону на межі Львівської та Закарпатської областей, отримали від членів громадського формування. Невдовзі, в ході перевірки було встановлено, що зазначені чоловіки є громадянами Пакистану 1988 та 1992 років народження з документами, що посвідчують особу. Іноземці пояснили, що до прикордоння вони прибули з метою подальшого незаконного перетину кордону та подорожі до країн Західної Європи. Обставини прибуття в Україну затриманих з’ясовуються. За спробу порушення державного кордону України іноземців притягнуть до адміністративної відповідальності,  рішення у справі прийматиме суд.

Нагадаємо, що з травня цього року на державному кордоні України проводиться активна фаза спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2019. В результаті, тільки прикордонники Мостиського загону затримали 59 порушників державного кордону, з них 19 нелегальних мігрантів.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси