Більше 15 тисяч пачок сигарет виявили на Закарпатті у вантажному потягу та авто

НАЗАД
24 лютого 2019 09:17

Двом спробам переміщення контрабандних сигарет запобігли учора прикордонники відділу «Ужгород» Чопського загону.

Так, у залізничному пункті пропуску «Павлове» під час огляду вантажного потяга, що прямував до Словаччини, правоохоронці виявили 15 тисяч контрабандного курива, прихованих в окатиші концентрату руди. Тютюнові вироби без акцизних марок було упаковано у поліетиленову плівку та поміщено під рудою у трьох вагонах потяга.  

Ще в одному випадку прикордонники виявили приховані сигарети в авто. Прямуючи до Словаччини у приватних справах через пункт пропуску «Ужгород», наш співвітчизник наважився на додатковий «заробіток». Під час поглибленого огляду його легковика «ВАЗ» прикордонно-митна оглядова група виявила 200 пачок сигарет. Їх чоловік приховав від контролю у порогах і під обшивкою крил автівки. Відшукати контрабанду правоохоронцям допоміг службовий собака, навчений на пошук тютюну.

В обох випадках виявлені сигарети вилучено відповідно до чинного законодавства. Прихований у вантажному потягу тютюн оцінили у 225 тисяч гривень. А закарпатець позбувся і транспортного засобу, і прихованих у ньому сигарет на суму понад 84 тисячі гривень.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси