Батькам загиблого прикордонника вручили орден «За мужність»

НАЗАД
23 листопада 2022 15:44

Старший сержант Сергій Ненашев служив на Луганщині, в одному з підрозділів охорони кордону.

З перших днів збройної агресії Сергій стійко та мужньо виконував бойові завдання із захисту територіальної цілісності України у складі зведеного підрозділу від прикордонного загону, даючи гідну відсіч загарбнику. Підрозділ Сергія, попри щоденні артилерійські обстріли, надійно тримав оборону на визначеному рубежі. На превеликий жаль, 24 квітня у черговому бою з ворогом, Сергій отримав смертельне поранення.

Указом Президента України, за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність Військовій Присязі, Сергія Ненашева було нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно). Нагороду батькам Героя вручив ректор Національної академії Держприкордонслужби України генерал-майор Олександр Луцький.

«Сьогодні ми вшановуємо пам’ять нашого побратима, який віддав життя за Україну. Від себе та всієї прикордонної родини висловлюю слова шани та співчуття за втрату найдорожчої для вас людини. Дякую, що виховали мужнього і відданого військовому обов’язкові сина!», – зазначив Олександр Луцький.

Пам’ять то про тих, хто відважно боронить рідну Україну, не шкодуючи ні здоров’я, ні життя, назавжди залишиться в наших серцях!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси