Азербайджанцю та угорцю не вдалося спокусити прикордонників грошовою винагородою

НАЗАД
01 квiтня 2019 09:31

Двох іноземців-правопорушників, які намагалися підкупити прикордонників у пунктах пропуску на державному кордоні, задокументували співробітники Внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби.

Так, учора надвечір в пункті пропуску «Виступовичі» зафіксували факт спроби дачі хабара громадянином Азербайджану. 24-річний іноземець, прямуючи на вхід в Україну, не зміг вказати мети свого перебування на території нашої країни. Тому йому було відмовлено у пропуску. Аби його все ж таки пропустили, іноземець запропонував прикордонникам Житомирського загону грошову винагороду у розмірі 1000 гривень. 

На пропозицію неправомірної вигоди іноземець отримав принципову відмову.  Наразі стосовно нього відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 369 КК України.

Крім того, щодо ще одного іноземця, громадянина Угорщини, за пропонування хабара співробітники внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби направили до Нацполіції в Закарпатській області повідомлення для внесення ЄРДР. Іноземець запропонував неправомірну вигоду у розмірі 2 тисяч угорських форинтів в пункті пропуску «Вилок» прикордонникам Мукачівського загону через відсутність дійсного страхового сертифіката «Зелена картка», який є обов’язковим для перетину кордону.  

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси