Міністр внутрішніх справ вручив прикордонникам сертифікати на безпілотні комплекси

НАЗАД
30 сiчня 2018 11:24

Сьогодні Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков вручив сертифікати на безпілотні авіаційні комплекси та відзначив кращих військовослужбовців Держприкордонслужби.

Сьогодні, під час розширеного виїзного засідання Колегії Державної прикордонної служби України Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков вручив сертифікати на безпілотні авіаційні комплекси та відзначив кращих військовослужбовців Держприкордонслужби.

Зокрема, Арсен Аваков вручив співробітникам Держприкордонслужби сертифікати на 5 безпілотних авіаційних комплексів вітчизняного виробництва, до складу яких входить 15 літальних апаратів. При цьому безпілотники оснащені цифровими захищеними каналами зв’язку та модернізованим моніторинговим обладнанням.

Всього у Держприкордонслужбі 12 комплексів, до яких входить 36 безпілотних літальних апаратів. Із них на цей час прикордонне відомство вже внесло в реєстр державних повітряних суден 21 безпілотний літальний апарат.

Відмітимо, що в охороні державного кордону Держприкордонслужба активно використовує новітні технічні засоби. Саме завдяки безпілотникам є можливість з високою точністю відслідковувати обстановку на місцевості, виявляти та оперативно затримувати осіб, які займаються протиправною діяльністю на державному кордоні як  на суші,  так  і на водній ділянці. Новітня техніка дозволила значно підвищити ефективність під час виконання завдань з охорони кордонів держави та лінії розмежування в межах Донецької та Луганської областей.

Крім того, за особисту мужність, відвагу, виявлені у захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, очільник МВС України вручив відзнаки кращим військовослужбовцям прикордонного відомства. Зокрема відповідно до Указу Президента України 6 військовослужбовців нагороджено відзнакою Президента України – «За участь в антитерористичній операції». За вагомий особистий внесок, зразкове виконання службових обов’язків та високий професіоналізм Головою Верховної Ради України одного з прикордонників нагороджено Грамотою Верховної Ради України. Нагрудним знаком «За відзнаку в службі» удостоєні троє військовослужбовців. Крім того, декільком прикордонникам були вручені грамоти та вогнепальну зброєю.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси