Арсен Аваков та Валерій Кондратюк ознайомилися з Головним центром Держприкордонслужби

НАЗАД
30 сiчня 2018 11:27

Під час перебування у Головному центрі підготовки особового складу в Оршанці Арсен Аваков та Валерій Кондратюк ознайомилися з матеріально-технічною базою навчального закладу.

Під час перебування у Головному центрі підготовки особового складу в Оршанці Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та заступник Голови Адміністрації Президента України Валерій Кондратюк ознайомилися з матеріально-технічною базою навчального закладу.

Гостям було продемонстровано найсучасніші навчальні класи з обладнанням, де проходять підготовку спеціалісти, які в майбутньому нестимуть службу в пунктах пропусках на кордоні.

Зокрема, гостям презентували спеціальне обладнання для вивчення паспортних документів та найбільш поширених підробок. Окрім того, прикордонники продемонстрували класи спеціалізованої підготовки, літературу суто професійного спрямування, яка була виготовлена за європейськими зразками, а також клас із зразками засобів РХБЯ захисту та обладнання, за допомогою якого на кордоні виявляються джерела з радіаційними речовинами.

Також були оглянуті зразки безпілотних літальних апаратів, які вже є на озброєнні Державної прикордонної служби України та завдяки яким виконуються завдання з охорони та моніторингу державного кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси