(ВІДЕО) Антикорупційну спецоперацію провели правоохоронці на Буковині

НАЗАД
16 вересня 2019 09:12

Держприкордонслужба продовжує системний комплекс заходів, спрямований на виявлення корупційних схем, і ця робота тільки посилюватиметься.

Про це неодноразово заявляв Голова прикордонного відомства Сергій Дейнеко, наголошуючи про безповоротність змін.

За результатами ефективної взаємодії начальника Чернівецького загону з підрозділами внутрішньої та власної безпеки викрито двох офіцерів з числа керівництва відділу прикордонної служби «Красноїльськ» Чернівецького прикордонного загону. Вони налагодили механізм одержання неправомірної вигоди за незаконне переміщення тютюнових виробів через державний кордон до Румунії.

Військовослужбовців затримали 14 вересня під час проведених оперативних та слідчих заходів відділом внутрішньої та власної безпеки по Чернівецькому прикордонному загону Управління внутрішньої та власної безпеки «Захід» Держприкордонслужби спільно зі слідчими ТУ ДБР м. Хмельницький під процесуальним керівництвом військової прокуратури Чернівецького гарнізону.

Одночасно у містах Сторожинець та Чернівці міжвідомча група затримала цих військовослужбовців під час одержання від підлеглого неправомірної вигоди у розмірі 1500 євро та передачі військовослужбовцю 900 євро за вказане сприяння контрабандній діяльності.

Неправомірну вигоду вилучили слідчі ДБР, затриманим повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ст. 368 та ст.369 Кримінального Кодексу України, та поміщено до ізолятора тимчасового тримання до обрання судом запобіжного заходу.

Завдяки проведеним заходам вдалося викрити не тільки нечистих на руку прикордонників, а й схему, за якою сигарети переправляли через кордон на одній з ділянок Буковини. Наголосимо, що Держприкордонслужба у взаємодії з іншими правоохоронцями й надалі здійснюватиме такі заходи, аби викоріняти будь-які протиправні вчинки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси