Аби потрапити до Росії, українка намагалась підкупити прикордонників

НАЗАД
02 червня 2020 12:05

Правопорушницю, яка намагалась потрапити до Росії поза пунктами пропуску, затримали прикордонники Чернігівського загону.

Прикордонний наряд відділу «Гірськ» викрив мандрівницю учора близько опівдня. Вона виявилися 23-річною громадянкою України.

Під час складання на порушницю документів про притягнення її до адміністративної відповідальності, громадянка спробувала підкупити прикордонників та запропонувала хабар у розмірі 3750 російських рублів.  

Від хабаря прикордонники відмовились. Наразі, окрім адміністративної відповідальності за спробу порушення державного кордону, до  правоохоронних органів направлено повідомлення щодо кримінальної відповідальності громадянки України  за статтею 369 «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі» ККУ. 

Загалом з початку року зафіксовано майже 200 випадків пропонування хабарів, за якими на хабародавців було складено документи кримінального правопорушення за ст. 369 «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси