73-тя річниця Військово-медичного клінічного центру в м. Одеса

НАЗАД
31 серпня 2017 13:03

Сьогодні Військово-медичний клінічний центр Державної прикордонної служби України в м. Одеса святкує 73-тю річницю.

Сьогодні Військово-медичний клінічний центр Державної прикордонної служби України в м. Одеса святкує 73-тю річницю.

Професія медика завжди була, є і буде у великій шані. А військовий медик – одночасно вірний і Військовій присязі і клятві Гіппократа.  А це значить, що він завжди готовий врятувати людське життя, ціною власного.

Напевно, ніхто не міг уявити, що сьогодні, як і в далекому 1944 році, шпиталь буде приймати прикордонників, поранених на передовій. А лікарі Військово-медичного клінічного центру будуть брати участь в АТО і у важких бойових умовах, проявляючи витримку та професіоналізм, рятуватимуть життя військовослужбовцям.

Важко порахувати кількість проведених операцій з видалення осколків та куль  медиками в погонах. Вони робили та роблять все можливе і неможливе для того, щоб не лише врятувате життя і долю кожного прикордонника.

З початку проведення АТО, сотні співробітників прикордонного відомства пройшли курс лікування та реабілітації в Одеському медичному закладі. Багато з них вже повернулися в стрій, для виконання своїх службових обов’язків.

Професіоналізм та практичний досвід помножений на сучасне оснащення та новітню апаратуру дозволяють персоналу Військово-медичного центру не тільки підняти рівень фахової допомоги, але й прискорити процес одужання та реабілітації. 

У цей святковий день хочеться побажати всьому колективу Військово-медичного клінічного центру Державної прикордонної служби України міцного здоров’я, сімейного благополуччя, добробуту, професійного зростання, наснаги, щастя, ну і звичайно миру.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси