700 доларів США пропонував прикордоннику громадянин Непалу, аби потрапити в нашу країну

НАЗАД
06 вересня 2019 10:08

Упродовж доби співробітники прикордонного відомства викрили двох осіб, які за хабар планували перетнути державний кордон України.

Сьогодні вночі в столичному аеропорту спільна міжвідомча група в складі офіцерів УВВБ «Центр» Держприкордонслужби, слідчих відділення поліції в аеропорту «Бориспіль», під процесуальним керівництвом Бориспільської місцевої прокуратури та за повідомленням УВВБ «Центр», затримано громадянина Непалу.

Іноземця 1999 року народження затримано в порядку ст. 208 КПКУ під час надання прикордоннику Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» 700 доларів США неправомірної вигоди за сприяння в безперешкодному перетині кордону. Тривають невідкладні слідчі дії.

Крім цього вчора, в пункті пропуску «Краківець» офіцери ВВВБ по Мостиському загону задокументували ще одну спробу підкупу службової особи. Хабар у розмірі 50 євро запропонував прикордонникам громадянин України. Наш співвітчизник у такий спосіб вирішив «домовитися» щодо виїзду до Польщі без документів, що дають право на перетин кордону. До Нацполіції направлено повідомлення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси