7 прикордонних підрозділів відкрили анкетування для бажаючих приєднатись до команди професіоналів і стати новим обличчям кордону

НАЗАД
02 сiчня 2019 10:53

Новий рік у Держприкордонслужбі розпочався досить активно – в рамках проекту «Нове обличчя кордону» завершився один та стартував черговий етап відбору бажаючих служити у підрозділах відомства.

Сам проект направлений на реформування прикордонних підрозділів і вже кілька років успішно реалізовується в Державній прикордонній службі за сприяння представництва Посольства США в Україні та Міжнародної організації з міграції в Україні.

Зокрема 31 грудня 2018 року завершилось анкетування, яке тривало протягом місяця, для бажаючих проходити службу в 5 підрозділах, що на Львівщині, Волині та у Києві. Всього заявки подали 670 осіб. Далі на кандидатів очікує тестування.

А вже з 1 січня 2019 року в Держприкордонслужбі розпочався відбір на 400 посад у підрозділи «Пархоменкове» й «Римачі» у Волинській області, «Шегині», що на Львівщині, «Харків», «Одеса-авіа», «Дніпро-авіа» та Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ». Анкетування триватиме на офіційному сайті відомства https://newface.dpsu.gov.ua/ по 25 січня цього року. До речі, тільки протягом першого дня заявки на участь у відборі вже подали 50 осіб.

Після реєстрації, кожному учаснику проекту «Нове обличчя кордону» надійдуть SMS-запрошення із визначеним часом та місцем прибуття для подальшого проходження відбору. Нагадаємо, що електронні анкети кандидатів приймаються та обробляються автоматизованою електронною системою без жодного втручання представників Держприкордонслужби.

Брати участь у відборі мають право військовослужбовці Держприкордонслужби на посади сержантського та офіцерського складу, а також цивільна молодь – на посади сержантського складу. Щасливчики, які пройдуть основний відбір, серед яких тестування та перевірка фізичної підготовки, опановуватимуть прикордонну справу на базі Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси