500 доларів США хабара чоловік пропонував прикордонникам, аби возити сигарети в Польщу вантажними вагонами

НАЗАД
16 серпня 2018 15:03

Документування його протиправних дій здійснювалося за матеріалами Управління внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби.

Управлінням внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби України у взаємодії з іншими правоохоронними органами продовжуються заходи з викриття злочинних елементів, які займаються незаконним переміщенням товарів через кордон та намагаються втягнути в протиправну діяльність прикордонників.

Як вже повідомлялося, сьогодні в Чернівцях затримано двох членів угруповання, причетних до організації незаконного переміщення тютюнових виробів через кордон у Румунію.

Ще одного представника іншої протиправної групи затримали сьогодні у Львові. Міжвідомча група з офіцерів Управління внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби та слідчого ГУ Нацполіції у Львівській області під процесуальним керівництвом Львівської місцевої прокуратури з залученням бійців мобільного прикордонного загону «ДОЗОР» затримала чоловіка також за спробу підкупу прикордонників. Взяли його в момент передачі хабара у розмірі  500 доларів США.

За неправомірну вигоду затриманий намагався отримати сприяння від прикордонників, аби незаконно переміщати тютюнові вироби в Польщу у вантажних вагонах через залізничні пункти пропуску.

Документування його протиправних дій здійснювалося за матеріалами Управління внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби.

Тривають подальші слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси