5 років позбавлення волі за незаконне переправлення через кордон іноземців

НАЗАД
25 вересня 2021 11:21

У вересні цього року на Луганщині прикордонники затримали трьох чоловіків та трьох жінок, під час спроби незаконного перетинання державного кордону. Це сталося неподалік населеного пункту Червона Зірка

Шестеро осіб наближались до державного кордону. Завдяки завчасній інформації на «мандрівників» вже чекав прикордонний наряд. Двоє чоловіків та двоє жінок виявилися громадянами Азербайджану, один – громадянином Узбекистану. Разом з ними був один громадянин України. Як з’ясувалось, група осіб мала перетнути кордон не в повному складі, адже наш краянин лише надавав іноземцям «допомогу».

Надалі, зусиллями прикордонних оперативно-розшукових підрозділів було зібрано докази, завдяки яким вдалося довести причетність громадянина України до організації незаконного переправлення осіб через державний кордон.

Як результат, 20 вересня 2021 року Міловським районним судом Луганської області, громадянина України визнано причетним до організації незаконного переправлення громадян Азербайджану та Узбекистану через державний кордон та призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з іспитовим терміном 3 роки.

Нагадаємо, від початку року завдяки доказам зібраним оперативно-розшуковими підрозділами прикордонного загону, який дислокується на Луганщині, за скоєння злочину передбаченого ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України» судами ухвалено чотири вироки, якими притягнуто до кримінальної відповідальності чотирьох осіб.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси