19-річна українка та громадянин Узбекистану намагалися перетнути кордон за хабарі

НАЗАД
13 березня 2018 09:55

Втягнути прикордонників у протиправну діяльність намагалась 19-річна громадянка України. Дівчина прямувала з Румунії в Україну та не мала належно оформлених документів для перетину кордону автомобілем, яким вона прибула у пункт пропуску. Вирішити питання

Учора ввечері прикордонники Мукачівського загону зафіксували спробу дачі неправомірної грошової винагороди у пункті пропуску «Дякове», що на кордоні з Румунією.

Втягнути прикордонників у протиправну діяльність намагалась 19-річна громадянка України. Дівчина прямувала з Румунії в Україну та не мала належно оформлених документів для перетину кордону автомобілем, яким вона прибула у пункт пропуску. Вирішити питання щодо її пропуску через кордон українка спробувала шляхом дачі неправомірної грошової винагороди у розмірі 500 гривень. Прикордонники відповіли категоричною відмовою, а по факту пропонування хабара проінформували співробітників Нацполіції.

А в пункті пропуску «Харків-авіа» прикордонники Харківського загону під час оформлення пасажирів рейсу «Стамбул-Харків» виявили в одного з пасажирів підроблений документ. Громадянин Узбекистану, прямуючи в Україну, надав паспорт, в якому інспектор прикордонної служби виявив підроблені дата-штампи про перетин кордону. Зрозумівши, що його викрито, іноземець запропоновав інспектору грошову винагороду у розмірі 50 доларів США за безперешкодний пропуск через державний кордон.

Однак на таку пропозицію прикордонники не погодилися та, оформивши відповідні документи, передали його до поліції для подальших правових рішень. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси