Інформація для громадян, які планують поїздки через українсько-польський кордон

НАЗАД
23 грудня 2022 11:16

Станом на 11:00 пункти пропуску на кордоні з Польщею працюють в штатному режимі.

Прикордонники докладають зусиль задля якомога швидшого оформлення пасажирів та транспортних засобів, особливо з урахуванням низьких температур. Інспектори прикордонного контролю, з перевірки документів та огляду транспортних засобів, працюють на усіх наявних робочих місцях. Постійно підтримується взаємодія з суміжною стороною та контрольними службами в пунктах пропуску щодо забезпечення ритмічного пропуску громадян.

Зауважимо, що традиційно, з наближенням Різдвяних та Новорічних свят, а також у вихідні, на українсько-польському кордоні відмічається збільшення пасажиро-транспортного потоку. Впродовж останніх двох діб інтенсивність руху зросла ще на 10 %.

Сьогодні вранці на усіх пунктах пропуску спостерігаються черги, від 100 до 230 легкових автомобілів, у напрямку виїзду до Польщі. У пунктах пропуску «Краківець», «Шегині» та «Устилуг» у черзі на в’їзд в Україну очікують від 60 до 80 легковиків.

З початком канікул у навчальних закладах збільшились випадки виїзду за кордон організованих груп дітей. У зв’язку з цим відмічається суттєве накопичення пасажирських автобусів в бік Польщі, найбільше у «Шегинях», «Краківці» та «Раві-Руській».

Також наявні черги по кількасот вантажівок, в обох напрямках, у пунктах пропуску «Рава-Руська», «Краківець», «Шегині» та «Ягодин».

Через погодні умови, на вузьких відрізках дороги, де стоять ваговози, можливий ускладнений проїзд та рух транспорту зустрічними смугами.

Просимо громадян врахувати цю інформацію під час планування закордонних поїздок.

Також рекомендуємо враховувати можливу нестабільну роботу електронних систем контрольних служб у пунктах пропуску через відключення електроенергії.

Бажаємо Вам приємних подорожей!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси