Ворог продовжує обстрілювати українське прикордоння

НАЗАД
03 грудня 2022 09:58

Учора, 2 грудня, російські окупаційні війська продовжили обстрілювати прикордоння Сумської та Чернігівської областей.

Ворог наніс вогневе ураження із застосуванням БПЛА, ствольної та реактивної артилерії і мінометами. Під ворожим вогнем опинилися Краснопільська, Білопільська, Середино-Будська, Зноб-Новгородська громади Сумщини та Новгород-Сіверська і Семенівська Чернігівщини.

Зранку по прикордонню Городнянської громади з району населеного пункту чорноземний городок окупанти випустила 6 мін 120 мм калібру.

По Семенівській громаді московити гатили зі ствольної артилерії та мінометами: 12 мін 120 мм калібру ворог випустив з району населеного пункту манєв, та 8 артилерійських снарядів прилетіло з боку населеного пункту маріца.

Протягом дня у чотирьох випадках Новгород-Сіверська громада потерпала від вогневого терору росіян. Ворог з боку населених пунктів погар і гудовка випустив більше семи десятків реактивних снарядів та стільки ж мін 120 мм калібру.

Після обіду окупанти з ворожого безпілотника скинули на територію Краснопільської громади вибуховий пристрій. На щастя, обійшлося без жертв.

Згодом ворог накрив територію Білопільської громади зі 122-мм ствольної артилерії, загалом пролунало понад два десятки вибухів від розривів снарядів. Вогонь вівся з російського населеного пункту краснооктябрьський.

По Зноб-Новгородській громаді з району населеного пункту біла берізка росіяни били з мінометів 120 мм калібру - 21 вибух,  реактивною системою залпового вогню - 6 вибухів та зі ствольної артилерііі - 4 вибухи.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси