Ворог продовжує обстрілювати прикордоння Сумської області

НАЗАД
16 листопада 2022 09:23

Учора, 15 листопада, російські окупаційні війська продовжили свою злочинну тактику – обстрілювати прикордоння Сумської області.

Ворог наніс вогневе ураження із застосуванням мінометів, ствольної та реактивної артилерії. Під ворожим вогнем опинилися Великописарівська, Краснопільська, Хотінська, Білопільська та Есманьська громади.

Вранці противник з російського населеного пункту тьоткіно здійснив артилерійський обстріл території Білопільської громади, пролунало два десятки вибухів.

У першій половині дня рашисти накривали територію Хотінської громади в одному випадку зі 120-мм мінометів та у двох – зі 152-мм ствольної артилерії, загалом пролунало з десяток вибухів від розривів мін та майже сімдесят – від снарядів. Вогонь вівся з російського населеного пункту синяк. Внаслідок артобстрілу в одному з населених пунктів громади пошкоджені об’єкти фермерського господарства.

Пообіді окупанти з російського населеного пункту мокра орловка обстріляли територію Великописарівської громади зі 120-мм мінометів, нараховано більше півдесятка прильотів.

Двічі за добу русня, зі сторони населеного пункту локоть, гатила артилерійськими та реактивними снарядами по території Есманьської громади. Зафіксовано більше трьох десятків вибухів.

Також, тричі за добу ворог обстрілював територію Краснопільської громади зі 152-мм ствольної артилерії та зі 120-мм і 82-мм мінометів, загалом пролунало більше десятка вибухів від розривів снарядів та майже два десятка – від мін. Вогонь вівся з російських населених пунктів колотиловка та пороз.

Крім цього, загарбники з російського населеного пункту безимено обстріляли територію Золочівської громади Харківської області, що на межі з Сумщиною, зі 120-мм мінометів. Нараховано з десяток вибухів.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси