Ворог продовжує обстрілювати українське прикордоння

НАЗАД
13 жовтня 2022 09:50

Учора, 12 жовтня, ворог обстрілював українське прикордоння із застосуванням авіації, БПЛА, ствольної артилерії, мінометів та гранатометів.

Під ворожим вогнем опинилися Новгород-Сіверська та Семенівська громади Чернігівщини, Миропільська, Хотінська, Середино-Будська та Білопільська громади Сумщини, а також Золочівська громада Харківщини, що на межі з Сумщиною.

Вранці противник з боку російського населеного пункту гуєво обстріляв територію Миропільської громади зі 120-мм мінометів та 122-мм ствольної артилерії, загалом розірвалося близько двох десятків мін та артснарядів.

Від мінометного та артилерійського вогню окупантів потерпала і Середино-Будська громада, усього зафіксовано більше трьох десятків вибухів на околицях населених пунктів громади. Вогонь росіяни вели зі своєї території, з боку населених пунктів зернове зелений та грудська.

Пізніше окупанти накрили територію Хотінської громади вогнем з 82-мм мінометів, пролунало з десяток вибухів. Вогонь вівся з боку російського населеного пункту єлізаветовка.

Тричі за добу рашисти обстрілювали територію Білопільської громади зі 120-мм мінометів та автоматичного гранатомету, загалом пролунало понад півсотні вибухів від розривів мін та півтора десятка – від гранат. Вогонь вівся з боку російських населених пунктів тьоткіно, краснооктябрський та волфіне. Також, по території цієї ж громади ворожий безпілотник скинув вибуховий пристрій.

Крім цього, загарбники з вертольоту здійснили два пуски некерованими авіаційними ракетами по території Золочівської громади.

Безпілотні літальні апарати ворога скинули 2 вибухові пристрої на територію Новгород-Сіверської громади.

По території Семенівської громади ворог гатив мінометами, зафіксовано 6 прильотів мін 120 мм калібру з району населеного пункту ломаковка.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси