Ворог продовжує обстрілювати прикордоння Сумської та Чернігівської областей

НАЗАД
27 серпня 2022 10:27

Учора, 26 серпня, ворог наніс вогневе ураження із застосуванням стрілецької зброї, автоматичних гранатометів, мінометів та реактивної артилерії.

Під вогнем російських загарбників опинилися Великописарівська, Миропільська, Хотінська, Білопільська, Есманьська та Шалигінська громади Сумської області та Семенівська територіальна громада Чернігівської області.

Вранці противник з боку російського населеного пункту сподарюшино накрив територію Великописарівської громади з 82-мм мінометів та РСЗВ «Град», пролунало біля пів сотні вибухів.

Протягом доби рашисти з боку населених пунктів волфіно та тьоткіно тричі обстрілювали територію Білопільської громади з мінометів та автоматичних гранатометів, загалом 35 прильотів.

Після обіду з боку російського населеного пункту старосілля стрілецькою зброєю обстрілювали територію Краснопільської громади.

З мінометів калібру 120 мм ворог обстрілював території Хотінської, Миропільської, Есманьської та Семенівської громад, випустивши в кожному випадку до десятка мін.

Шалигінську територіальну громаду росіяни обстрілювали двічі. В одному випадку вели вогонь запалювальними боєприпасами із реактивних систем залпового вогню, в другому випадку гатили зі 120 мм мінометів. Загалом понад 40 прильотів.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси