Ворог продовжує обстрілювати прикордоння Сумської та Чернігівської областей

НАЗАД
19 серпня 2022 09:58

Учора, 18 серпня, ворог наносив вогневе ураження із застосуванням мінометів, реактивної та ствольної артилерії.

Під ворожим вогнем опинилися Краснопільська, Миропільська, Білопільська громади Сумщини, Семенівська та Новгород-Сіверська громади Чернігівщини.

Протягом доби, в чотирьох випадках, противник обстріляв територію Білопільської громади з мінометів та ствольної артилерії, загалом пролунало 35 вибухів. Вогонь вівся з боку російських населених пунктів волфіно, новий путь та обод. Внаслідок вранішнього артобстрілу пошкоджено нежилий будинок та приміщення школи одного з населених пунктів громади.

Двічі за добу з російського населеного пункту случевськ реактивна та ствольна артилерія ворога накривала вогнем територію Новгород-Сіверської громади, загалом зафіксовано понад два десятки прильотів.

Вранці на території Семенівської громади розірвалися 3 міни 120-мм калібру, які росіяни випустили з району російського населеного пункту локоть.

Після обіду з російського населеного пункту високе окупанти з 82-мм мінометів вдарили по околиці одного з населених пунктів Краснопільської громади, пролунало біля десятка вибухів.

У другій половині дня рашисти зі 120-мм мінометів накрили один із населених пунктів Миропільської громади, нараховано два десятки приходів. Вогонь вівся з боку російського населеного пункту пльохово.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси