Ситуація у пунктах пропуску на західному кордоні

НАЗАД
05 серпня 2022 09:46

За добу 4 серпня західні кордони України з ЄС та Молдовою перетнули майже 80 тисяч осіб та понад 18 тисяч транспортних засобів.

З України минулої доби вибули 41 тисяча осіб. Майже 23 тисячі з них перетнули кордон з Польщею, решта прослідували до інших країн ЄС та Молдови. До України за минулу добу прослідували 39 тисяч осіб, близько 35 тисяч з них – наші краяни.

Оформлено 62 вантажівки з гуманітарною допомогою.

Нагадуємо, що відстежувати завантаженість пунктів пропуску для перетину кордону до ЄС і Молдови (у Чернівецькій області) ви можете на фейсбук-сторінці Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон. Дані оновлюються щотри години.

Звертаємо Увагу, що пропуск осіб через державний кордон здійснюють уповноважені службові особи Державної прикордонної служби України за дійсними паспортними чи іншими, передбаченими законодавством та міжнародними договорами, документами.

Наголошуємо, що пропуск повнолітніх громадян України здійснюється за закордонними паспортами відповідно до Постанови Кабміну від 27 січня 1995 р. N 57.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси