Обстановка на західному кордоні України

НАЗАД
07 березня 2022 10:03

За добу 6 березня державний кордон України на західній ділянці перетнули майже 134 тисячі осіб та понад 16 тисяч транспортних засобів.

Пасажиропотік залишився на рівні попередньої доби, але кількість людей, що очікують на перетин кордону залишається досить значною.

ЗАКЛИКАЄМО УСІХ! До ЄС можна потрапити не лише через українсько-польський кордон! На кордоні з Угорщиною, Словаччиною, Румунією, а також з Молодовою пункти пропуску майже порожні або завантажені мінімально.

РАДИМО ПЕРЕВІРЯТИ їх завантаженість на сторінці Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон. Оновлена інформація подається кожні три години.

До слова, минулої доби на виїзд з України прослідувало понад 117 тисяч осіб. Більшість подорожуючих – 84 тисячі людей – для виїзду обрали пукти пропуску на польській ділянці. У результаті цього відбулося значне накопичення людей і автомобілів. Прикордонники України, а також їх іноземні колеги вживають усіх можливих заходів для пришвидшення пропускних процедур на виїзд з України.

Минулої доби до України повернулися 16,5 тисяч осіб, з яких близько 13 тисяч – громадяни України! Пишаємося співвітчизникам, які у цей тривожний час їдуть боронити Батьківщину!

НАГАДУЄМО, що усі пункти пропуску західному кордоні працюють у цілодобовому режимі. Прикордонники та митники продовжують оформлювати гуманітарну допомогу для українського населення та наших захисників.

До слова, за минулу добу на західних кордонах було пропущено майже 900 транспортних засобів з благодійними вантажами.

ВКОТРЕ ПРОСИМО усіх громадян на кордоні дотримуватися правопорядку, черговості та норм моралі під час перетину кордону і не пропонувати прикордонникам хабарі за позачерговий або незаконний перетин кордону!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси