Навідники та водії бронемашин продовжують активну підготовку на Черкащині

НАЗАД
21 липня 2021 13:06

У Головному центрі підготовки особового складу Держприкордонслужби ім. генерал-майора Ігоря Момота триває підготовка водіїв бронетранспортерів, бойових броньованих автомобілів «КрАЗ Кугуар» та навідників бронемашин.

Понад 25 прикордонників з різних органів охорони державного кордону прибули до навчального закладу на підготовку. Розпочавши навчання 14 липня, вони вивчили призначення бронемашин, їх тактико-технічні характеристики та ознайомилися з особливостями експлуатації техніки.

Наразі тривають практичні заняття. Водії бронемашин удосконалюють майстерність володіння технікою. Під час виконання вправ з водіння бронемашин на спеціальному автодромі та на місцевості з ускладненим рельєфом прикордонники приділяють увагу відпрацюванню взаємодії екіпажу в умовах, максимально наближених до реальних. Схили, косогори та підйоми – не перешкоди для вмілих водіїв бронетранспортерів та бойових броньованих автомобілів «КрАЗ Кугуар».

На військовому стрільбищі Головного центру навідники бронемашин набувають досвіду в роботі з обладнанням БТР, проводять монтаж та демонтаж озброєння. Основною частиною підготовки є практичні стрільби, під час яких військовослужбовці цілять у визначені мішені.

Попереду на прикордонників чекають кваліфікаційні заліки, які засвідчать їх рівень володіння військовою технікою. А після завершення, отримавши свідоцтва, вони вирушать до місць постійного несення служби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси