Тиждень роботи КПВВ в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
27 лютого 2021 12:08

На лінії розмежування за розпорядженням Командувача Об’єднаних сил щоденно з 8.00 до 16.00 функціонують усі КПВВ, але фактичний пропуск здійснювався лише у двох.

Російсько-окупаційні війська залишають заблокованими дорожні коридори через контрольні пункти в’їзду-виїзду «Щастя», «Золоте», «Гнутове», «Майорське» та «Мар’їнка».

Протягом тижня щоденно пропускні операції здійснювались лише у КПВВ «Станиця Луганська». Пасажиропотік там збільшився на 15%. Військовослужбовці Держприкордонслужби України оформили на тимчасово окуповану територію – 5 299 осіб, на контрольовану територію – 5 492 осіб.

У КПВВ «Новотроїцьке» інтенсивність пасажиро-транспортного потоку залишилась на рівні минулого тижня. Загалом, через блокування окупантами дорожнього коридору, кількість осіб, які перетнули лінію розмежування, є незначною. Так, через контрольний пункт прослідували 209 громадян та 38 транспортних засобів в бік тимчасово окупованої частини Донеччини, а 147 осіб та 30 транспортних засобів у напрямку контрольованої території.

Крім того, російські найманці не допустили на тимчасово окуповану територію України 8 громадян, прикордонники забезпечили їх повернення на контрольовану територію.

Також прикордонники виявили 3 громадян, які слідували на контрольовану територію за частково підробленими документами. До Нацполіції направлені повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення.

Додатково інформуємо, що за наказом Командувача об’єднаних сил в контрольних пунктах продовжено дію карантинних обмежень, пов’язаних з недопущенням поширення коронавірусної інфекції. Обмежувальні заходи запроваджено на підставі відповідних актів Кабінету Міністрів України та діятимуть у визначений ними термін. Обов’язковою умовою залишається проходження температурного скринінгу та перебування в КПВВ у захисній масці (респіраторі) із дотриманням соціальної дистанції.

Зазначимо, що для пропуску на контрольовану територію громадяни повинні дати згоду на проведення заходів обов’язкової самоізоляції з використанням єдиного електронного сервісу «Вдома» або обсервації. А іноземцям під час перетину лінії розмежування необхідно мати поліс страхування.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси