Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
27 листопада 2020 12:24

За рішенням командувача операції Об’єднаних сил КПВВ на лінії розмежування функціонують щоденно з 08.00 до 16.00.

Проте, фактичний пропуск громадян здійснюється лише в контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Станиця Луганська» - щодобово та «Новотроїцьке», в якому представники окупаційної влади розблоковують рух двічі на тиждень у понеділок та п’ятницю.

На решті визначених дорожніх коридорів проросійські збройні формування продовжують блокування руху людей через лінію розмежування.

Протягом тижня співробітники Держприкордонслужби України оформили:

  • в КПВВ «Станиця Луганська» на вхід з тимчасово окупованої території України – 5809 осіб, на вихід – 5648 осіб;
  • в КПВВ «Новотроїцьке» – на виїзд до ТОТУ оформлено 226 громадян та 39 транспортних засобів, на в’їзд – 124 особи та 21 транспортний засіб;

Станом на 12.00 сьогодні оформлено:

  • в КПВВ «Станиця Луганська» на вхід з тимчасово окупованої території України – 334 особи, на вихід – 716 осіб;
  • в КПВВ «Новотроїцьке» – на виїзд до ТОТУ оформлено 55 громадян та 12 транспортних засобів, на в’їзд – 9 осіб та 1 транспортний засіб.

Крім того, протягом тижня до тимчасово окупованої території України міжнародними організаціями доправлено гуманітарні вантажі. Так, через КПВВ «Новотроїцьке» проїхали 4 вантажівки від Міжнародного комітету Червоного Хреста та 7 транспортних засобів від Управління Верховного комісара ООН у справах біженців. Для потреб мешканців тимчасово окупованого Донбасу направлено продуктові та гігієнічні набори, будівельні матеріали та канцелярське приладдя. Загальна вага гуманітарної допомоги склала майже 133,5 тонни.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси