Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
16 жовтня 2020 12:21

Нагадаємо, що з 15 жовтня до кінця місяця, за наказом командувача операції Об'єднаних сил, тимчасово припинено пропуск через КПВВ «Станиця Луганська».

Громадяни мають можливість перетнути лінію розмежування у цьому КПВВ за окремим рішенням командувача. Для цього необхідно мати документальне підтвердження життєво важливих обставин гуманітарного характеру.

Наразі лише контрольні пункти «Мар'їнка» та «Новотроїцьке» функціонують за осіннім графіком та відкриті щоденно з 07.00 до 18.30. Проте, вільний рух людей через ці контрольні пункти в’їзду-виїзду блокується з боку російських збройних формувань.

За тиждень через КПВВ «Станиця Луганська» пройшли 12 475 осіб, із них – 5852 особи на контрольовану територію, а 6623 в бік тимчасово окупованої Луганщини. Рух через дорожні коридори з тимчасово окупованою Донеччиною залишався частково заблокованим. Так, дорожній коридор «Донецьк – Маріуполь» окупанти розблоковували двічі, у понеділок та п’ятницю. У цей період через КПВВ «Новотроїцьке» 176 громадян та 36 транспортних засобів потрапили на контрольовану територію, водночас 242 громадянина та 31 транспортний засіб проїхали до тимчасово окупованої території України.

Дорожній коридор «Донецьк – Курахове», у межах якого функціонує КПВВ «Мар’їнка», залишався повністю заблокований з боку окупантів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси